Cazare

Cazare Hotel Torontal

Hotel Torontal va pune la dispozitie 20 de camere double si 3 apartamente, toate fiind astfel proiectate incat sa asigure un inalt nivel de confort si o atmosfera relaxanta.

Dotari

Toate camerele hotelului Torontal, sunt camere de nefumatori in conformitate cu Legea349/2002, in exteriorul cladirii fiind amenajate mai multe spatii pentru fumat.

Copiii pana in 7 ani beneficiaza de gratuitate daca sunt cazati impreuna cu adulti. De asemenea punem la dispozitia clientilor in mod gratuit si un patut pentru copii pliabil de calatorie.

Toate camerele suporta pat pliabil suplimentar contra cost.

Hotel torontal este adaptat cu rampa si o camera special conceputa pentru persoanele cu dizabilitati. 

Hotel Torontal este un hotel pet friendly, responsabiliatatea eventualelor stricaciunilor ramanand in sarcina clientului. 

Camera Matrimoniala

360 RON/300 RON in regim single - Hotel Torontal 3* din Timisoara va pune la dispozitie 10 camere single cu urmatoarele dotari: minibar, tv, cablu, aer conditionat, telefon si uscator de par .

Camera Dubla

360 RON/300 RON in regim single- Hotel Torontal 3* din Timisoara va pune la dispozitie 10 camere duble cu urmatoarele dotari: TV, cablu, telefon, Wi-Fi, aer conditionat si uscator de par.

Apartament

410 RON - Hotel Torontal 3* din Timisoara va pune la dispozitie 3 apartamente cu urmatoarele dotari: minibar, tv, cablu, aer conditionat, telefon si uscator de par . Apartamentul are capacitate de 4 persoane in 2 incaperi cu doua paturi matrimoniale

Locatie

Calea Torontalului nr. 71A Timisoara, Timis, Romania

office@hoteltorontal.ro

Scroll to Top