Termeni si conditii generale

Home » Termeni si conditii » Termeni si conditii generale

Prin accesarea acestui website, a materialelor si informatiilor prezentate in cadrul sau, utilizatorii confirma ca au citit, inteles si acceptat urmatorii termeni si conditiile de utilizare.

 

IN CAZUL IN CARE UTILIZATORUL NU DORESTE SA ACCEPTE PREZENTII TERMENI SI CONDITII, INCLUSIV MODIFICARILE/COMPLETARILE ACESTORA, TREBUIE SA INCETEZE SA MAI FOLOSEASCA SITE-UL.

 

 

Acest website apartine de SC Parsot LFP SRL

 

In lipsa unor precizari specifice pentru un continut anume (imagine, text sau alt continut media), toate drepturile asupra continutului afisat pe acest site apartine SC Parsot LFP SRL si este interzisa reproducerea, preluarea, distribuirea sau utilizarea oricarei informatii sau material fara acordul prealabil, in scris, din partea SC Parsot LFP SRL

 

Toate drepturile de utilizare asupra informatiilor si materialelor disponibile apartin SC Parsot LFP SRL

 

Utilizatorul acestui site este pe deplin raspunzator de respectarea tuturor legilor si actelor legislative/normative in vigoare, si se obliga sa nu utilizeze nici un fel de sistem/aplicatie sau procedura care ar afecta functionarea normala a site-ului nostru, sau de a obtine informatii la care nu are access in mod normal.

 

  1. Descrierea Serviciului

Informare cu privire la serviciile oferite de societatea noastra

 

 

  1. Obligatiile SC Parsot LFP SRL


SC Parsot LFP SRL nu isi asuma raspunderea pentru nici o pierdere de date sau informatii rezultate din intarzieri, comenzi neonorate sau care nu ajung la destinatar, cauzate de evenimente care nu sunt sub controlul SC Parsot LFP SRL al furnizorilor sai sau prin erori de omisie din partea utilizatorului. SC Parsot LFP SRL si furnizorii sai exclud orice sugestie sau garantie ca:

Serviciul este disponibil 24h/zi, exceptand perioadele in care se efectueaza lucrari de mentenanta sau de reparatii. Accesarea serviciului poate fi limitata in intervalul orar de utilizare intensa datorita limitarii procesarii datelor de catre sistemele informatice.

 

 

 

 

 

 

 

  1. Drepturile utilizatorilor


Utilizatorii acestui website au urmatoarele drepturi:

 

Pentru exercitarea acestor drepturi, utilizatorii se pot adresa pe email : office@hoteltorontal.ro sau pot contacta SC Parsot LFP SRL la adresa din Timisoara, Calea Torontalului, nr.1A

 

DREPT APLICABIL SI INSTANTA COMPETENTA

 

Se va incerca rezolvarea oricarei dispute in legatura cu utilizarea Platformei on-line si/sau a Aplicatiei si/sau Contractul mai intai pe cale amiabila. In cazul in care partile nu ajung la un acord cu privire la disputa, aceasta va fi definitiv solutionata de instanta romana competenta.

Consumatorii nu pot renunta la drepturile lor conferite de lege. Orice clauze contractuale care inlatura sau limiteaza drepturile conferite de lege consumatorilor nu vor produce efecte cu privire la acestia.

 

Totodata, utilizatorii au dreptul de a se adresa Autoritatii Nationale pentru Protectia Datelor cu Caracter personal sau autoritatilor in cazul in care considera ca trebuie sa isi apere oricare din drepturile garantate de legislatia in vigoare sau de noul regulament GDPR.

 

Toate disputele, medierile vor fi guvernate de legea romana.

 

  1. Prelucrarea datelor cu caracter personal


Prelucrarea datelor personale este efectuata atat in scopul furnizarii Serviciului cat si in scopul furnizarii unor informari si oricaror comunicari comerciale prin curier, posta, e-mail, telefon, fax sau alte mijloace, realizarea de rapoarte statistice, in scopul prevenirii/depistarii fraudelor etc.
Datele furnizate pentru utilizarea Serviciului sunt strict confidentiale, fiind utilizate exclusiv in cadrul executarii relatiei contractuale dintre abonati si SC Parsot LFP SRL nefiind transmise catre terte persoane datele si informatiile colectate.
Datele personale pot fi transmise autoritatilor publice competente in vederea realizarii oricaror investigatii conform prevederilor legale in vigoare.
Pentru utilizarea contului si a parolei personale intreaga responsabilitate le revine abonatilor, SC Parsot LFP SRL fiind exonerata de orice raspundere cu privire la confidentialitatea acestor date. Prin inregistrare abonatilor le revine obligatia de a furniza in mod corect si complet datele solicitate.
In conformitate cu prevederile Legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, clientii SC Parsot LFP SRL beneficiaza de dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul la informare, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei; toate aceste drepturi se exercita prin cerere scrisa, datata si semnata, inaintata SC Parsot LFP SRL la sediul adresa de mail mentionata la rubrica de contact.

 

  1. Excluderi

 

SC Parsot LFP SRL nu isi asuma nici o responsabilitate legala, paguba adusa in urma utilizarii acestui website si a informatiilor disponibile in cadrul lui, precum nici a unor defectiuni tehnice, virusi sau alte sisteme care afecteaza utilizatorul in orice fel.

SC Parsot LFP SRL nu isi asuma respnsabilitati contractuale pentru informatiile disponibile pe site, si desi face tot posibilul pentru respectarea exactitatii informatiilor prezentate, nu isi asuma nici o obligatie in cazul in care informatiile nu sunt corecte.

 

Utilizatorul intelege faptul ca furnizarea Serviciilor poate fi modificata/incetata si intelege ca Prestatorul nu este raspunzator pentru aceasta.

 

SC Parsot LFP SRL nu isi asuma raspunderea pentru intreruperi ale functionarii siteului.

 

 

Conditii generale

 

Utilizatorul este sfatuit sa verifice periodic prezentele Termene si Conditii.

 

Calea Torontalului nr. 71
Timisoara, Timis, Romania
Informatii si rezervari
0256/20.79.79
Adresa de email
office@hoteltorontal.ro
© Copyright 2022 Hotel Torontal
Termeni si conditii  ANPC