Rezervari / Anulari

Home » Termeni si conditii » Rezervari / Anulari

Rezervări
 

Rezervările pentru care nu se furnizează datele unui card de credit/debit valid, care nu au fost plătite în avans sau pentru care nu s-a făcut un depozit în prealabil sunt considerate de cătrehotel rezervări negarantate.

Rezervările negarantate sunt reținute de hotel până la ora 17.00, în ziua sosirii, după care hotelul își rezervă dreptul de a eliberacamera fără o notificare prealabilă.

 

Anulări
 

Pentru rezervările individuale, garantate sau plătite în avans:

• Termenul de anulare al unei rezervări, fără a se percepepenalități, este cu șapte zile înainte de sosire. Avansulachitat se restituie în termen de 30 de zile de la cererea de anulare. 
 

• Pentru anulările făcute într-un interval mai mic de șapte ziledar până în 48 de ore înainte de sosire,  se percepecontravaloarea primei nopți de cazare, sumă care se reținedin avansul plătit.
 

• Pentru anulările făcute într-un interval mai mic de 48 de ore înainte de sosire,  sau în caz de neprezentare, după orele19:00 din ziua de sosire,  se percepe întreaga contravaloarea rezervării, sumă care se reține din avansul plătit.
 

• În caz de neprezentare hotelul își rezervă dreptul de a eliberacamera/camerele pentru restul sejurului.

Calea Torontalului nr. 71
Timisoara, Timis, Romania
Informatii si rezervari
(0733) 107 255
Adresa de email
office@hoteltorontal.ro
© Copyright 2023 Hotel Torontal
Termeni si conditii  ANPC